Трилер који ће вам следити крв у венама -ОНО ШТО НАС НЕ УБИЈЕ

Филм “Оно што нас не убије” биће премијерно приказан 7. новембра у 20 часова у „Арени Синеплекс“.  Приликом извлачења добитника, посетиоце премијере очекују поклони са мотивима из филма – несесери са бочицама за парфем и огледалцем, УСБ наставци за све типове телефона, као и истоимена књига. Карте су у продаји на благајнама „Арене Синеплекс“.

Филм је екранизација четврте књиге „ОНО ШТО НАС НЕ УБИЈЕ“, која је наставак такозваног Миленијум серијала (Мушкарци који мрзе жене, Девојчица која се играла ватром и Куле од карата).

Дејвид Финичер, редитељ првог филмског наслова, овај пут је преузео улогу извршног продуцента. У овом наставку екипа се максимално трудила да задржи аутентичност књиге, што се види по много већој заступљености шведских глумаца и сарадника на филму.
У филмској верзији, култни лик Лизабет Саландер игра глумица Клер Фој, а Мајкла Бломквиста шведски глумац Свевир Гуднасон. У филму се појављује и босанска глумица Андреја Пејић, светској јавности позната као трансродни модел.

У филму ОНО ШТО НАС НЕ УБИЈЕ пратимо Лизабет Саландер која спасава недужне жене од насилних мушкараца и исправља неправду. Ухваћена у мрежу криминала и злочина, суочава се са старом породичном тајном. Кроз радњу филма сазнајемо ту породичну тајну и упознајемо две потпуно различите жене. На моменат помишљамо да је Лизабет у својим спасилачким походима заборавила да спаси једну врло битну особу, своју сестру, али ствари нису онакве како изгледају на први поглед.
Књига ОНО ШТО НАС НЕ УБИЈЕ у Америци је остварила статус бестселера, а код нас се књига са филмским корицама може купити у књижарама издавачке куће Чаробна књига.

Трејлер: https://www.youtube.com/watch?v=PaZwTVa9OaE

 

извор: Арена Синеплекс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *