СВЕЧАНА ПРЕМИЈЕРУ ФИЛМА “ВОЈНА АКАДЕМИЈА 5”

У ПРОДАЈИ КАРТЕ ЗА СВЕЧАНУ ПРЕМИЈЕРУ ФИЛМА “ВОЈНА АКАДЕМИЈА 5”
Дружење са делом глумачке и ауторске екипе у Арени 3. октобра

Свечана премијера домаћег филма ,,Војна академија 5” биће одржана у четвртак, 3. октобра од 20 часова у биоскопу Арена Синеплекс. Велики део ауторске и глумачке екипе овог филма прошетаће црвеним тепихом у 19:45 часова и поклонити се публици након филма. Карте су у продаји на благајнама биоскопа.
Пети наставак „Војне академије“ доноси авантуре познатих јунака, а у причу уводи и неке нове ликове… Наши омиљени јунаци овога пута пролазе кроз нове животне изазове, од пословних, попут капетана Данијела Стошића који покушава да се врати старој љубави – летењу, борбе за опстанак везе Роксанде и Васиљевића, али и борбе за потомство Саше и Клисуре. Пратимо и авантуре младих потпоручника који се труде да преживе у дивљини, на обуци за специјалну јединицу, када на тест издржљивости долазе њихова пријатељства и љубавне везе.
У главним улогама нашли су се наши познати глумци Бојан Перић, Нина Јанковић, Јелисавета Орашанин, Милош Тимотијевић, Славен Дошло, Андреа Ржаничанин, Ваја Дујовић, Анђела Јовановић, Вучић Перовић, Виктор Савић, Ђорђе Стојковић, Миодраг Драгичевић и Јован Јовановић. Режију потписује Дејан Зечевић, а за сценарио филма је био задужен Жељко Хубач.
На радост публике, дружимо се са омиљеним јунацима у биоскопу Арена Синеплекс.
Улазнице за свечану премијеру филма ,,Војна академија 5” у продаји су на благајнама биоскопа.

Трејлер филма ,,Војна академија 5” –хттпс://youtu.be/CK63RqZi_eg

извор: Арена Синеплекс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *