СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДА ОД СУТРА У НОВОМ САДУ

Најсавременији биоскоп у Србији, Синеплекс Променада,  биће отворен сутра, 15.новембра у 19 часова, у новом тржном центру „Променада“ на Булевару Цара Лазара.

На дан отварања биоскопа, посетиоци ће моћи да погледају домаћи хит филм „Jужни ветар“ у супериорној MX4D технологији и доживе незаборавно  филмско искуство. Због великог интересовања, на располагању ће бити уприличено више пројекција  тог популарног домаћег остварења, које је до сада погледало готово 450 000 људи, а термини пројекција су од  20:45, 21:30, 21:45, као и 22:00 у 2D формату и 21:15 у  MX4D формату. Велико отварање биоскопа увеличаће присуство екипе филма “Јужни ветар” која ће се публици поклонити пре прве три пројекције, док ће уочи пројекције у 20 часова и 45 минута, заједно са обожаватељима,, прославити рекордну  гледаност и извући добитника вредне награде.

Један од најтраженијих филмова за младе, „Burn the stage“, такође ће бити на репертоару првог дана, и то од 21 час. Дан касније, 16.новембра, Синеплекс Променада организује акцију у којој посетиоци за једну купљену карту – другу добијају на поклон! Осим наведених филмова, на репертоару су и „Фантастичне звери 2: Гринделвалдови злочини 3D”, “Оно што нас не убије”, “Оверлод” и друге.

Викенд је посвећен намлађима и њиховим породицама.   У суботу, 17. новембра од 16 до 18 часова, поводом ексклузивне премијере дуго очекиваног анимираног филма “Гринч”, малишани ће моћи да се забаве на својеврсној „Гринч журци“, као и да заједно са Јутјуб звездом Јасерштајном ките јелку коју је Гринч послао директно из Холивуда!  Биће то прилика да пробају укусне медењаке, да их маскирају „фејспејнтери“, или да  се такмиче у занимљивим задацима које су осмислили искусни  аниматори.

Новосадски  биоскоп Синеплекс Променада има осам сала капацитета од 1246 седишта, а краси га и више типова најсавременијих филмских технологија – са специјалним ефектима и врхунским процесорима звука. Велику Синеплекс мрежу чини 42 мултиплекса и шест традиционалних биоскопа у Аустрији, Црној Гори, Босни и Херцеговини, Хрватској, Словенији, Македонији, Грчкој, Албанији, Италији, а сада и у Србији! Само у прошлој години, њихови биоскопи угостили су око 12 милиона посетилаца.

Извор: Синеплекс Променада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *