Сајам виноградарства и воћарства „ВИВО Ириг“

Организатори Сајма виноградарства и воћарства „ВИВО Ириг“ који се 14. априла одржава у Иригу саопштили су данас да се за ову привредну манифестацију пријавило више од тридесет излагача из целе земље, а крајњи рок за пријаву је петак, 5. април.

У склопу овог сајма пружа се могућност свим заинтересованим привредницима да излажу опрему из области воћарства и виноградарства, као и пчеларства, и неизоставна сремска вина.

Програм Сајма обухвата поред изложбе механизације и панелну дискусију коју ће водити признати стручњаци у овим областима, али и изложбу производа од воћа, продају садног материјала и додатне опреме за воћарство, виноградарство и пчеларство. Организатори нису заборавили најмлађе, па су за њих су припремили малу школу калемарства, а најуспешнији међу њима биће награђени. Посебан жири биће задужен за оцењивање и проглашење најбољег новитета међу изложеним производима.

Захваљујући покровитељу Сајма, место за излагање се неће наплаћивати у овој првој години, а за све излагаче и посетиоце обезбеђен је и паркинг.

извор: Општина Ириг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *