НОВИ САД ДОБИЈА ДОМ КУЛТУРЕ

АНИЦА ДОБРА, ГИЛЕ И „MAGIC BUSH“ НА ОТВАРАЊУ ДОМА КУЛТУРЕ У НОВОМ САДУ
Велико отварање 26. септембра уз тему „Како је пропао рокенрол“

Нови Сад добија Дом Културе! Велико отварање заказно је за четвртак, 26. септембар када ће наступити Гиле &“Мagic bush“ и Аница Добра као специјални гост, док ће госте загрејати сјајни шоу бенд из Новог Сада““Мagic bush““. Тема великог отврања носи назив “Како је пропао рокенрол” а Дом културе вратиће Новом Саду “она” времена уз низ свирки, представа, кабареа, тематских вечери и бројних догађаја на које смо дуго чекали.

Нашем граду подарићемо место у којем можете срести оне које нисте видели дуго, где можете поразговарати уз добар залогај и велики избор пића, где ће вас увек чекати одлична свирка и најразличитија дешавања. Дом културе, који може да угости више од 400 људи, налази се у центру града, поред Позоришта младих и нуди разнолик музички програм већ након отварања. У петак, 27.09. очекује нас наступ бенда Мила Ћопезо, а за одличан провод у суботу, 28.09. биће задужен Ди џеј Фанатик са својим диско сетом који позива на ђускање.

Дом културе с’ поносом најављује и програм за октобар који ће чинити гостовања два велика бенда – Атеист Реп 10. октобра и ТБФ 24. октобра, као и наступи бенда ГИФТ 4.10, Уроша Ђурића, 5.10. и Ди џеј Фанатика 19.10.

Поводом јубилеја, 30 година рада бенда, дугоочекивани и веома посебан клупски концерт састава Атеист Реп биће одржан 10. октобра у Дому културе под називом 30 ПЕСАМА ЗА 30 ГОДИНА БЕНДА! ФАНОВИ БИРАЈУ, АТЕИСТИ СВИРАЈУ. Фанови ће први пут имати прилику да сами одаберу песме које желе да чују на великом концерту у Дому културе тако што ће гласати за омиљене песме, а Атеисти ће од песама које имају највише гласова саставити сет листу за 10. октобар.
Улазнице за концерт бенда Атеист Реп по промо цени од 800 динара биће у претпродаји у Дому културе већ током вечери отварања, 26.09. Након промо периода, пуна цена улазнице износиће 1000 динара.

извор: Агенција за комуникације и односе са јавношћу „Галетин“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *