НАЈБОЉЕ ЗА НАШЕ БЕБЕ

Сваки одговаран родитељ  жели најбоље за своје дете. Одабир пелена је веома важна ствар и неопходно је упутити родитеље да куповином одређеног производа добијају најбољи и пре свега најздравији  производ за своје малишане.  

Бамбо еко пелене из Данске су једине пелене гарантоване и сертификоване да су без опасних хемикалија и алергена. Дерматолошки су тестиране од стране „Asthma-Allergy“ асоцијације, потврђујући да не садрже иритирајуће супстанце које изазивају реакције.

Са БАМБО пеленама бићете уверени да дајете свој допринос у очувању животне околине. БАМБО Натуре пелене су добиле ЕКО ознаку Нордик Еко ознаку, што је најстриктнија акредитација за очување околине на свету. Ми смо далеко испред других брендова да водимо рачуна о животној средини. Од произвођача у Данској се захтева да докаже да производња пелена: минимизира потрошњу енергије, ограничава емисију штетних супстанци из фабрике и отпада и да избегну све штетне састојке за здравље или околину.

https://www.youtube.com/watch?v=2dmr-jfW1uI&feature=youtu.be

Последње, али не мање битно, са БАМБО Натуре брендом добијате комфорну и пријатну пелену која превазилази већину других. Изузетно су меке и флексибилне, танке су и 100% без штетних састојака и најважније да су супер упијајуће. Намењене су деци која имају изузетно осетљиву кожу, а такође и старијој деци са проблемом невољног мокрења.

Еко  Бамбо је учесник свих еколошких и дечјих манифестација, па је тако једна од њих била у Дино парку у Новом Саду, поводом Међународног дана детета.

Током манифестације  била је промоција пелена, одржана пузијада са вредним поклонима за мале учеснике, а пре свега је посетиоцима представљен концепт нових еколошких и пре свега здравих производа на наше бебе.

Ј. Д.
фото: ТВ Арс медија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *