МАРИЈА ДОСТАНИЋ НАЈБОЉА СПОРТИСКИЊА СРЕМСКЕ МИТРОВИЦЕ

У организацији Градске управе за образовање, културу и спорт и Спортског савеза Града Сремска Митровица уручене су награде најбољим спортистима у 2018. години. Награде су додељене најуспешнијим појединцима, тренерима и клубовима, а уручили су их Илија Недић, начелник Градске управе за образовање, културу и спорт, некадашњи репрезентативац Саша Радмановић и Немања Црнић, секретар градског Спортског савеза.
А ево и ко су најбољи митровачки спортисти у 2018. години. У категорији пионира најбољи је Огњен Трогрлић из Џудо клуба „Сирмијум“, другопласирани су Александар Јовановић из Кајак клуба „Вал“ и Ања Лајић из Атлетског клуба „Срем“. Наташа Ћетковић из Женског рукометног клуба „Срем“ је на трећем месту у категорији пионира.
У конкуренцији кадета трећепласирана је Лана Гавриловић, Спортско триатлон удружење „Сава“, друго место припало је Оливери Михајловић, а прво Анастазији Бајук, обе су чланице Кајак клуба „Вал“.

Најбољи јуниор је Бојан Зделар, кајакаш „Вала“, другопласирани је Стефан Врдољак, такође из Кајак клуба „Вал“, док је трећепласирани Немања Јоргић, Атлетски клуб „Сирмијум“.

Марија Достанић из Кајак клуба „Вал“ најбоља је сениорка Града у прошлој години, иза ње је Драгана Томашевић, Атлетски клуб „Сирмијум“, док је Марији Вученовић из Атлетског клуба „Срем“ припала трећа награда.
Најуспешнији клуб у 2018. години је Кајак клуб „Вал“, док је најтрофејнији тренер Ненад Косијер из „Вала“.
Комисија за доделу признања је одлучила да у категорији најбољи професор награди Јоцу Копчића, професора физичког васпитања у Основној школи „Јован Јовановић Змај“.

Ове године додељена су и два посебна спортска признања и то за развој и афирмацију школског спорта награда је припала учитељици Основне школе „Бошко Палковљевић Пинки“ Мили Павловић и за 50 година у кошарци Жељку Јосипу Адашевићу.

текст и фотографије: Биљана Селаковић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *