LADIES NIGHT У АРЕНИ СИНЕПЛЕКС ПОВОДОМ ПРЕМИЈЕРЕ ФИЛМА “НЕЗАВИСНЕ”

Премијера филма „Независне“ доноси још један Ladies night  у биоскоп Арена Синеплекс у четвртак, 8. октобра у 20:30 часова.

Свака дама добиће поклон ваучер од наших пријатеља фитнес центра World Class  и Unitecha, а за најсрећније даме припремили су и сјајне поклоне. Карте за филм су у продаји на благајнама биоскопа.

На велико платно стиже глумица Кира Најтли у главној улози, а филм инспирисан истинитим догађајима враћа нас у 1970. годину када се у Лондону одржало такмичење за Мис света, чији је домаћин био америчка легенда комедије Боб Хоуп.

У то време, такмичење за Мис света било је једно од најгледанијих – са преко 100 милиона гледалаца. Тврдећи да такмичење понижава жене, упадом на бину новоосновани Женски покрет за ослобођење стекао је славу преко ноћи, ометајући пренос такмичења уживо. Када се пренос наставио проглашење победнице изазвало је немир. Победница такмичења није била фавориткиња из Шведске него Мис Гренаде, прва црна жена која је постала Мис света. За неколико сати публика је постала сведок протеривања патријархата са бине, као и мењања западног идеала лепоте.

Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=MSSyUVeSgAY

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *