„LADIES NIGHT“ УЗ ДУГООЧЕКИВАНИ НАСТАВАК ФИЛМА ,,АФТЕР”

Глобална сензација на великом платну уз поклоне за најсрећније даме 17. септембра

Наставак култног филма о љубави и страсти двоје младих која не познаје границе очараће нас на LADIES NIGHT  догађају 17. септембра од 20 часова у биоскопу Синеплекс  Променада. Права филмска романса у филму ,,Афтер: После судара” и поклони изненађења за најсрећније даме очекају вас у биоскопу Синеплекс  Променада.
Да ли је љубав довољно јака да надвлада прошлост, сазнаћемо у четвртак 17. септембра од 20 часова у биоскопу Синеплекс  Променада, у наставку глобалног феномена који нас је оставио без даха. Филм ,,Афтер: После судара” доноси нам још више драме, али и љубави и романтике, као и дугоишчекивани одговор на питање да ли ће Теса и Хардин успети да преброде све препреке на свом путу.
Теса полако почиње да увиђа како би могла да изгуби све. Хардин схвата да нема шта да изгуби – осим ње. Да ли је заиста спреман да се промени због љубави? Колико је она спремна да опрости и, још важније, свиђа ли јој се заиста слика будућности с Хардином?
Уз одговоре на сва питања која су оставила милионе гледалаца широм планете у неизвесности и сјајне поклоне нашег партнера, ово ће бити LADIES NIGHT догађај за памћење. Издавачка кућа ,,Чаробна књига” припремила је по пет истоимених књига за најсрећније даме.
Очекује вас истовремено опуштајуће, али и узбудљиво вече уз добро друштво, сјајан филм и поклоне на LADIES NIGHT догађају у биоскопу Синеплекс Променада.
Обезбедите своје улазнице на време.
Карте су у продаји.
Трејлер филма: https://youtu.be/b_ELueodhq4

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *