ХЕЛЕН ДОРОН-ЕНГЛЕСКИ ЗА ЦЕО ЖИВОТ

Љубав према учењу другог језика, ширина схватања света око себе, учење кроз забаву, игру и дружење само су неки од сегмената који је доступни нашим и малишанима у преко 35 земаља света путем франшизе Хелен Дорон едукационе групе.

Београд, Новом Сад и Панчево су једни од већих центара у којима Хелен Дорон има своја представништва.

Хелен Дорон, као лингвиста и стручњак за рани развој деце, пре 34 године је почела да развија свој програм учења енглеског као матерњег. Када је кћерку одвела на часове виолине према чувеном Сузуки методу који је подучавао „ језик музике“, решила је да ће њен метод подучавати „музику језика“.

Први материјали су били предвиђени за узраст деце од 2-14 година, али је временом та граница померана, како су постојећи ђаци расли, али и млађи желели да се укључе у забаву на енглеском. Данас Хелен Дорон програми обухватају програме од 3 месеца до 19 година.

Најмлађи полазници  уживају са својим родитељима на часовима, упијајући мелодију енглеског, играјући се, вежбајући, плешући, и кад осете жељу – проговарајући језик којим су окружени. Мамама и татама понекад часови буду добар кондициони тренинг, јер треба малишана и подићи па заиграти заједно, научити шта је „up side down“, провући се заједно испод препреке или прескочити јастучић – све у циљу измамљивања осмеха и оног најслађег кикотања.

Предшколци се полако уводе у свет слова, на забаван и једноставан начин усвајају њихова имена и звуке, вежбају говор кроз такмичарске игре и тимски рад, уче се поштовању реда и правила док неприметно проширују свој речник и реченичне структуре које користе.

Наши велики мали људи се спремају и за озбиљне   Кембриџ испите, са  великим успехом их полажу, али се и они током припрема озбиљно добро забаве и стичу пријатеље за цео живот.

Било да се интересујете за упис у Хелен Дорон школу, или размишљате да отворите сопствени посао у вашем граду  у сфери едукације, све информације можете добити на сајту www.helendoron.rs, или преко бесплатног кол центра 0800/333-000.

пише: Ј. Д.
фото: ТВ АРС МЕДИЈА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *