„ГРИНЧ” У СУСРЕТ ПРАЗНИЦИМА У БИОСКОПУ СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДА

Забава за најмлађе 25.новембра уз поклоне и специјалан програм пре филма

Он је чудни, мрзовољни, зелени створ који на свету највише мрзи Божић! Он је Гринч, апсолутно је неодољив баш такав и очекује вас на Породичном дану у биоскопу Синеплекс Променада у недељу 25. новембра од 12 до 17 часова! Дођите да спасимо најрадоснији празник од највећег мргуда! Карте су у продаји!

Ово је прича коју не смете пропустити! „Universal Pictures“ и „Ilumination“ представљају нам феноменалну анимирану авантуру на Породичном дану у новоотвореном биоскопу Синеплекс Променада у недељу 25. новембра од 12 до 17 часова! Уживајте у специјалном програму инспирисаном главним јунаком, а уз сваку купљену улазницу очекује вас Подравкино слатко изненађење у облику Лино ладе, као и поклон часописи за децу „Мали Политикин забавник” као и ДВД цртаћи.

Духовит, топло и визуелно очаравајући филм причаће нам универзалну причу о празничном духу и несавладивој снази оптимизма. Гринч живи усамљеничким животом у својој пећини, а једини ко му прави друштво је његов верни пас, Макс. Када град објави да је у плану украшавање три пута веће јелке него до тада, Гринч схвата да је једино шта му преостаје како би себи обезбедио мало мира и тишине, да украде Божић. Како би то извео, решио је да се маскира у Деда Мраза.

Филм ће бити приказан у синхронизованој и титлованој верзији, а само неки од наших глумаца и људи из јавног живота који су позајмили гласове јунацима су: Милан Тубић, Небојша Илић, Мина Лазаревић, Зоран Кесић…

Уколико већ нисте, учланите ваше дете у Синеплекс Породични филм клуб и искористите погодности које имате приликом сваке посете биоскопу. Сви чланови клуба имају увек снижену цену карте и мени* специјално креиран за вас по фантастичној цени!

Чекамо вас на Породичном дану у биоскопу Синеплекс Променада да се сјајно забавимо уз Гринча!

 

извор: Синеплекс Променада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *