„Green Love“ фестивал на СПЕНСУ

Уколико волите врхунске журке, добар провод а и пасионирани сте љубитељи рејва, Спенс ће у новогодишњој ноћи бити право место за вас! Најбољи извођачи, феноменална музика која покреће, грандиозни светлосни ефекти на чак два стејџа, дочекаће „Green Love“ публику 31. децембра на Спенсу те јој подарити дочек за памћење.

Чаролија новогодишње ноћи као и претходне године одвијаће се у холовима Спенса, на Goya & Friends стејџу као и Таутен стејџу. Прву екипу чиниће Goya чија музика годинама осваја светске топ листе. Такође, за добар провод биће задужен и Бранко Вуковић ког медији описују као синоним за добар провод и квалитетну музику, Марк Андерссон чији сетови чине микс дип хауса, тех -хауса, прогресив хауса и техно као и врхунска комбинација Миланка Трифунчевића и „W. aka Wizard“.

Публика ће на другом стејџу уживати уз феноменалног Бразилца Винициус Хонорио који је невероватном брзином доживео међународни успех. Упркос његовој историји у друм анд бас  жанру као и продуцирању, он је издао више албума и синглова и радио са многим угледним издавачким кућама, обилазио свет и велике, престижне фестивале, а како каже увек се враћа својој љубави – техну. Водећи се својим срцем, његов звук прави пометњу међу публиком а тако ће несумњиво бити 31. децембра на „Green Love“фестивалу. Поред њега, на Таутен стејџу, наступиће и познати Милош Вујовић, ТКНО ,чланови Таутен фамилије. У таквој посебној, породичној атмосфери, рејвери ће имати прилику да дочекају посебну „Green Love“ Нову годину.

http://Vinicius Honorio: https://www.youtube.com/watch?v=G9l70jyRsw8

Пожурите јер до суботе, 21. децембра своју улазницу можете обезбедити по цени од 990 динара, а након тога, карте у претпродаји коштаће 1290 динара.

Будите део новогодишње “зелене” магије на Спенсу и дочекајте са нама 2020. годину!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *