Green Love: уз поштовање свих мера безбедности и без инцидената до “зелене” магије

Први Green Air  ове године, први летњи плес, премашили су очекивања!

Многобројни посетиоци заједно са изванредним извођачима стопили су се у једно и показали шта је квалитетна журка.

Методи Христов, Леа Добричић, Милош Вујовић и Немакс несумњиво су добитна комбинација и “зелени” спој.

Када је откуцало 22 сата званично је почео Green Air 2020. За микс пулт прво је стао талентовани Немаџ који је одмах привукао пажњу истанчаним звуком. Већ у првим минутима, публика је плесала подијумом Новосадског Сајма.

Немакс је загрејао атмосферу, а онда се појавио Милош Вујовић.

Нешто после поноћи, зачуо се познати техно сет и сви су знали ко је изашао на бину. Милош Вујовић надмашио је себе и овога пута и повео публику до звезда.

Фантастичну енергију потврдила је и горућа атмосфера која је достигла врхунац тик пред улазак Методиа Христова на Сајам. Наступ овог драгог госта на Green Love денсфлору дочекан је уз овације, а осмех током целог наступа дефинитивно је показао да је и њему драго што је поново у Новом Саду. Уследила је 90-то минутна вожња коју смо с нестрпљењем чекали, а уз излазак сунца и бројне аплаузе, опростили смо се од Христова. Али само за кратко!

Међутим, то није био крај.

Свитање је донело Леу Добричић. Употпунила је јутро својим увек добрим расположењем и није штедела на најбољим тракама. Краљица нас је очарала.

Одлична енергија и љубав затворили су овогодишњи Green Air .

И не брините, неће још пуно време проћи до наредног “зеленог” плеса. И јул ће бити обојен врхунском музиком. Пратите нас!

Организатори напомињу да су поносни што су успели да задовоље све мере које је Влада Републике Србије прописала као и на то што је догађај прошао без инцидената.

И замаптите, увек #самоодговорно рејвујем!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *