Green Love: Прва најављена журка у Европи одржаће се 27. јуна на Новосадском Сајму

Први летњи плес, прва дугоочекивана журка и рејв који се притајио на три месеца, десиће се 27. јуна на Новосадском Сајму. Након последње, мартовске журке, Green Love festival, један од водећих фестивала у региону, наставља у истом ритму и поново окупља страствене заљубљенике у електронску музику.

За мање од три недеље, Методи Христов, Леа Добричић и Милош Вујовић поново ће подићи Нови Сад на ноге и то на јунској журци, најављеној међу првима у Европи.

Није успео да стигне на журку у априлу, али у јуну нам неће побећи лако. Методи Христов, за ког слободно можемо да кажемо да се “одомаћио” на Green Love festivalu, управо долази у Нови Сад како би обрадовао фанове.

Када се појавио у електронским водама, за врло кратко време, овај уметник успео је да освоји срца публике на бугарском тржишту. Његов јединствени стил је нешто много више од традиционалног техна или хауса. Како каже, обожава да експериментише са различитим музичким стиловима, што увек испадне одлична комбинација. Његов ауторски рад прате и подржавају светска имена ди џеј универзума као што су: Marco Carola, Richie Hawtin, Mark Knight, Jay Lumen, Pan-Pot и многи други.

Уз њега, наступиће омиљена, посебна, млада Леа Добричић, увек спремна да нас покрене на плес те са њом одличан провод никад не изостаје. Таленат, вештина и шарм јој не мањкају и нема сумње да ће направити одличну атмосферу на Новосадском Сајму.

Mетодиу и Леи, придружиће се и Милош Вујовић који се већ 15 година чврсто држи на домаћој електронској сцени. Као што је познато, његове миксеве карактерише “роллинг” техно звук. Члан је Tauten lejbla, а има издања на Stick Recordings, Reload, Reload Black, Sabotage Records, In Deep’n’Dancе и многи други.

О томе да је један од најпрестижнијих фестивала у нашој земљи, говори чињеница да је Green Love већ 11-ту годину увек препун, да се тражи улазница више, да поштоваоци електронске музике на свакој журци покажу колико је важно спајати музику и љубав као и колико фестивал ради на оснаживању електронске сцене.

Цена улазница је 1190 динара и можете их пронаћи у свим Гигстикс продајним местима. Такође, број улазница је ограничен, с тога пожурите како бисте уживали у још једном магичном, “зеленом” спектаклу. Све улазнице купљене за априлску журку, као и Green Card можете искористити за овај догађај.

Након три месеца, поново плешемо заједно!

#staysafe

#stayGreen

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *