ФЕСТИВАЛ ДЕЧИЈЕГ ФИЛМА У БИОСКОПУ СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДА

Најпопуларнији филмови по сниженој цени карте само за чланове Синеплекс бонус и Породичног филм клуба
Уколико сте пропустили да погледате неки од популарних дечијих наслова из протекле године, видимо се на Синеплекс Породичним данима од 28. јануара до 6. фебруара, јер се тада на репертоар враћа више од 30 филмова и то по специјалној, сниженој цени карте.

Само у биоскопу Синеплекс Променада, малишани ће имати прилику да репризно погледају „Гринча“ или да се подсете авантура Дракулине породице у наставку анимације „Хотел Трансилванија“ и то по цени карте од 180 дин за све 2Д пројекције и 280 дин за 3Д филмове. Потребно је само да буду члан Синеплекс Породичног филм клуба, лојалти програма у којем је чланство бесплатно за сву децу до 14. године, који доноси низ погодности. За све старије од 14 година, ту је Синеплекс бонус клуб, чији чланови поред снижене цене карте за филмове са репертоара дечијег фестивала очекује и могућност онлине куповине улазница и прегршт погодности.
У суботу и недељу, 2. и 3. фебруара, поред одличног филмског програма, најмлађи ће моћи да учествују у креативним радионицама и специјалном програму припремљеном само за њих. Током трајања манифестације не пропустите слатко Подравкино изненађење у облику Лино ладе, а можда из биоскопа одете са  „Dexy Co“ или“ McDonalds“ поклонима изненађења.

Уколико сте пропустили да погледате сјајне филмове као што су „Коко“, „Пчелица Маја“, „Невиђени 2“, „Зец Петар“, „Фердинанд“, „Хотел Трансилванија 3: Одмор почиње“, „Тајне авантуре мачака“, „Брзи брзић“, „Гринч“ … или желите да погледате неки од њих поново, видимо се на правом дечијем празнику у биоскопу Синеплекс Променада!

ТВ спот дечијег фестивала можете погледати на следећем линку:https://www.youtube.com/watch?v=bWbCxKD5gCw&feature=youtu.be

Дођите да гледамо филмове и уз бројне анимације, игре и цртање по лицу обојимо зиму веселим Синеплекс бојама! Синеплекс Породични дани чекају на вас!
Карте су у продаји на благајни биоскопа Синеплекс Променада.

извор: Синеплекс Променада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *