EXIT ипак у августу уз домаћу и регионалну публику

У медијима су се појавиле бројне спекулације око одржавања овогодишњег фестивала EXIT. Од тога да је отказан до наредне године, до тога да се сели у Грчку.  Обзиром да већ дуго пратимо дешавања на EXIT сцени и увек  делимо са вама само проверене информације, пренећемо  оргинално  саопштење EXIT  тима.

„Драги EXIT  људи,

Изнад свега желимо да знате да нисмо заборавили на вас и да смо вам захвални на подршци која нам даје снагу да сваког дана тражимо излаз, поново после 20 година.

Као што смо већ најавили, EXIT  фестивал се неће одржати у предвиђеним датумима у јулу у свом уобичајеном четвородневном формату од 55.000 посетилаца дневно на преко 40 бина и зона широм Петроварадинске тврђаве.

Међутим, драстично побољшање здравствене ситуације у Србији и региону Балкана, навело је кризни штаб и Владу Србије да нам препоручи да не отказујемо фестивал, већ да га у одређеном облику ипак организујемо овог августа. За сада су једине информације које имамо оне из медија, тако да ће бити потребно неко време пре него што изађемо пред вас са јасним форматом и програмом. Имајући у виду да су нам ваше здравље и безбедност на првом месту, ми смо већ најавили да смо спремни на смањење капацитета, као и на ограничење публике на домаћу и регионалну, која је од оснивања до данас била и остала срце и суштина енергије EXIT-а.

Оно што сигурно знамо је да јако вредно радимо на свим могућим опцијама, како за фестивал у 2020, тако и у 2021. години, те можете очекивати нека заиста сјајна изненађења. Све време смо у контакту са извођачима које смо објавили почетком године, али и са много више оних које је тек требало да објавимо. Сви они и даље желе да дођу и наступају за вас. Данас можда и више него икад пре.

И будите без бриге, сви постојећи купци улазница моћи ће да бирају да ли желе да их искористе за 2020. или 2021. годину, а они који буду желели рефундацију апсолутно ће моћи да то ураде у складу са условима које наша држава пропише за све догађаје одложене због пандемије.

На крају дана, између ширења панике и оптимизма, увек ћемо изабрати ово друго. Да није тако, не би EXIT-а ни било пре 20 година. И зато смо пресрећни што вирус коначно нестаје из наших живота и што поново постоји велика могућност да будемо заједно, у можда и најбољем лету до сада, како бисмо целом свету послали поруку да је снага живота, јединства, љубави и слободе, која нас све спаја и уједињује, ево већ 20 година, незаустављива!“- гласи саопштење EXIT тима.

За све који и даље сумњају, EXIT ће се и да даље одржати, не у јулу како је већ традиција већ у августу месецу. Формат  и извођачи су још увек непознати, а једно је сигурно, домаћа и регионална публика ће чинити већину посетилаца  овог јубиларног 20. по реду највећег регионалног музичког фестивала.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *