ЧУВЕНИ СИНЕПЛЕКС БИОСКОП СТИЖЕ У НОВИ САД

ОТВАРАЊЕ СИНЕПЛЕКС  ПРОМЕНАДЕ СРЕДИНОМ НОВЕМБРА

Највећи ланац биоскопа у региону стиже у Нови Сад! Отварање „Синеплекс Променаде“ планирано је  за средину новембра у новом тржном центру „Променада Нови Сад“ у центру града. Након вишемесечних радова, значајно уложених средстава и ресурса, српска Атина добија биоскоп урађен према најновијим стандардима, уз најсавременију технологију биоскопске индустрије.

Свечано отварање  биће уприличено уз специјалну пројекцију домаћег филма “Јужни ветар”, када ће биоскоп угостити ауторску и глумачку екипу овог филма, која ће поздравити публику и увеличати почетак рада биоскопа.

Биоскоп Синеплекс Променада  имаће осам сала, са капацитетом од 1246 седишта. Једна сала биће опремљена супериорном MX4D технологијом, коју су одобрили холивудски студији који приказују блокбастере у 4D технологији, са чак 14 различитих специјалних ефеката.

“Након седам година, колико смо присутни на српском тржишту, са задовољством додајемо Нови Сад и нови биоскоп у Променади на листу постојећих биоскопа у земљи. Заједно са нашим партнерима из „Арт Висте“, пружићемо савршено биоскопско искуство посетиоцима, како и доликује лидерима на тржишту”, изјавио је господин Кристоф Папоусек, руководећи партнер компаније Синеплекс Интернешенал.

Све сале биће опремљене „RealD 3D“ системом, најновијим ласерским пројекторима, као и врхунским процесорима звука. У холу биоскопа, посетиоцима ће, први пут у Новом Саду,  бити на располагању и својеврсна забава у виду такозване „Virtual Reality“ platforme. Сви љубитељи биоскопа биће у прилици да искусе гледање филмова у потпуно другачијем положају, лежећи у удобним софама, ексклузивно у Синеплекс Променади. Заљубљени парови моћи ће све време да гледају филм загрљени у специјалним, љубавним седиштима, која ће бити заступљена у свим салама, а посебан комфор пружиће специјална ВИП седишта са додатком табуреа за ноге.

Синеплекс Променада резултат је заједничке сарадње Синеплекса, аустријске биоскопске групације са више од пет деценија искуства у филмској индустрији, и Арт Висте из Београда –  најуспешније домаће компаније у приказивачкој делатности, која је на тржишту присутна више од 20 година.

Данас Синеплекс мрежу чини 42 мултиплекса и шест традиционалних биоскопа у Аустрији, Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини, Хрватској, Словенији, Македонији, Грчкој, Албанији и Италији, са више од 300 сала. Још четири мултиплекса су у плану и тренутно су у фази изградње. Иначе, само током 2017. године, Синеплекс биоскопи угостили су око 12 милиона посетилаца.

извор: Синеплекс (Cineplexx)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *