Бесмртни пук Нови Сад – ПОЗИВ                                             

Поштовани пријатељи, браћо и сестре!

Част нам је да Вас позовемо да нам својим учешћем увеличате марш Бесмртног пука, који ће се ове године,деветог маја на Дан победе над фашизмом, по први пут организовати у Новом Саду и још у десет градова у Србији.

У родољубивој жељи да сачувамо и негујемо слободарске традиције српског народа и сећање на све наше јунаке, учеснике и страдале у свим ратовима, од Првог и Другог светског рата до ратова деведесетих и НАТО агресије, позивамо све националне институције, удружења и грађане да нам се придруже и поносно понесу слике својих храбрих предака. Будите део Бесмртног пука Новог Сада!

Марш Бесмртног пука у Новом Саду креће у четвртак деветог маја у 17 сати са Кеја жртава рације. Колона ће се кретати Булеваром Цара Лазара, Стражиловском, Жарка Зрењанина и улицом Модене до Трга Слободе, где ће после обраћања градоначелника Новога Сада бити одржан свечани концерт са Српским и Руским патриотским песмама.

Бесмртни пук биће одржан без икаквих политичких и идеолошких обележја, под заставом Србије, и имаће искључиво хумани и родољубиви карактер.

https://www.facebook.com/2364357547113246/videos/365362840749451/

 

 

Координатор Бесмртног пука Нови Сад

Петар Кочић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *