„BEAUTY“ КУТАК, ЦВЕТ ЗА СВАКУ ДАМУ И ПОКЛОНИ У БИОСКОПУ АРЕНА СИНЕПЛЕКС

Незабораван провод 8. марта за љубитељке седме уметности

Биоскоп Арена Синеплекс обележава Дан жена уз сјајне филмове и бројна изненађења за даме! Позивамо све љубитељке биоскопа да проведу њихов дан у Арени Синеплекс уз кутак направљен само за њих, цвет који смо припремили за сваку даму и поклоне за најсрећније!

У недељу, 8. марта, у периоду од 19х до 22х, у кутку за улепшавање у холу биоскопа, стручњаци за фризуре и шминкање из студија „Loft Parrucchieri by Petar Kostić“ побринуће се да улепшају сваку даму која то буде желела, а цвећара „Viridis Flowers“ ће сваку посетитељку биоскопа обрадовати прелепим цветом! Пред пројекцију филма “Отац” од 20:15х најсрећније очекују поклон ваучери за венчања од фото студија „Pixels“.

Само неки од филмова у којима ћемо уживати током целог дана 8. марта су најновији наслови “21 мост”, Клинт Иствудов “Ричард Џуел”, домаћи филм “Отац”, анимирани филм “Напред”, “Невидљиви човек”, као и комедије “Слуга”, “К’о шеф”, “Реална прича”, филмови који затварају ФЕСТ “Јојо Рабит” и “Истинита прича о Келијевој банди” и многи други.

Ваш дан проведите као праве филмске диве! Очекујемо вас у биоскопу Арена Синеплекс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *