4. МАМА БИЗНИС ФЕСТ И 12. МАМИН БАЗАР ЗА ВИКЕНД!

У идеалном периоду, тик пред месец децембар који врви од празника, наши суграђани ће моћи да комплетно опреме породице за малу своту новца и на време припреме новогодишње поклоне.

4. МАМА БИЗНИС ФЕСТ

Четврти Мама бизнис фест одржаће се у суботу, 24. новембра 2018. године, од 11 до 19 часова, у холу на спрату СПЕНС-а, у Новом Саду.

Посетиоци ће, уз квалитетну музику и добру атмосферу, имати прилику да виде, пробају, купе и наруче пуно корисних и лепих ствари које праве и продају маме: домаће пециво, домаћи зачин, медењаке, колаче, домаћи ратлук, мед, производе од спелте, енергетске плочице и колаче без шећера, безглутенску храну, природну козметику, новогодишње украсе и декорацију, књиге, едукативне материјале за децу, ручно рађене лутке, еколошке играчке, кожну галантерију, грнчарију, рукотворине, уметничке предмете, ручно рађену одећу и асесоаре, уникатни накит, ствари за кућу, платнене пелене, носиљке за бебе, даске за сечење, торбе, ткане, хеклане и плетене ствари,

Биће промовисани масажа, плес за децу и младе, персонализоване песме, часови страних језика, ментална аритметика, услуге продуженог боравка, фотографисање беба, трудница и деце, и још много тога.

Малишане очекују бројне занимљиве ЕДУКАТИВНЕ и КРЕАТИВНЕ РАДИОНИЦЕ и изненађења на неколико пунктова, а одрасле сјајан ди џеј, који ће одабиром музике атмосферу начинити веселом и опуштеном.

На манифестацији ће се представити преко 80 мама, својим делатностима које су веома шаренолике и интересантне, а већина производа и услуга не може да се купи у продавницама.

12. МАМИН БАЗАР

Дванаести Мамин базар одржаће се у недељу, 25. новембра 2018. године, од 10 до 16 часова, у холу на спрату СПЕНС-а, у Новом Саду.

Мамин базар је место на коме мајке, чланице нашег удружења, продају, поклањају и размењују половну одећу, обућу, играчке, беби опрему, књиге, а на којем посетиоци могу ту исту робу да купе по врло повољним ценама. На „Базару“ ће се наћи око 110 мама излагача квалитетне половне робе, које су претходно пријавиле своје учешће, а као посетиоци су добродошли сви који желе да опреме породицу за дугу зимску сезону.

Поред продаваца половних ствари, на Базару ће се наћи и маме излагачи са својим разноликим производима, од којих вам многи могу послужити за припрему новогодишњих поклона.

Припремили смо и музичко-сценски програм који ће забавити публику. На бини ће се смењивати музички извођачи, мали и велики плесачи, мачеваоци, аниматори за децу и други.

У еко кутку Маминог базара овог пута ће се представити УГ Комшија, које већ 14 година уче децу и одрасле о потреби и начинима очувању животне средине.

ХУМАНИТАРНИ СЕГМЕНТИ

Сви наши догађаји познати су и по свом хуманитарном карактеру, а овог пута на ОБА догађаја прикупљаће се новчана помоћ за лечење болесне девојчице Јоване Штиковац. Кутија за прикупљање помоћи биће постављена на штанду нашег Удружења.

На Мамином базару имамо и акцију прикупљања одеће и обуће за децу, младе и одрасле за Дом за децу и младе ометене у развоју у Ветернику. Ове ствари моћи ће се донирати на посебном штанду, обележеном називом ове организације, па позивамо све суграђане да учествују.

На обе манифестације улаз је бесплатан.

извор: Удружење Маме Новосађанке

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *