14. МАМИН БАЗАР У ЗНАКУ ХУМАНОСТИ

Мамин базар, 14.по реду,  који организује удружење „Маме Новосађанке“, биће одржан  у суботу 30. новембра. 2019. године, од 10 до 16 часова, на Спенсу, у холу на спрату код бивше Градске кафане. Улаз је бесплатан.
Мамин базар представља место на коме чланице нашег удружења продају своју и дечију половну одећу, обућу, играчке, беби опрему, а на којем посетиоци могу ту исту робу да купе по врло повољним ценама. На „Базару“ ће се наћи око 100 мама излагача квалитетне половне робе, које су претходно пријавиле своје учешће, а као посетиоци су добродошли сви који желе да опреме породицу за предстојећу зиму. Уз то, имаћемо и 15 мама које ће представити своје бизнисе, па ће и њихови производи и услуге моћи да се купе на лицу места (новогодишњи украси, накит, хеклане ствари, производи од спелте, едукативне радионице…). И овог пута владало је огромно интересовање за тезге.

Припремили смо и занимљив музичко-сценски програм. На бини ће се смењивати мали фолклораши, каратисти, модерне балерине, дечији хор и аниматори, а као посебне посластице најављујемо диско журку уз „Пена партy“и чаробне балончиће од сапунице, као и нешто ново у нашем граду – школу циркуса!

Свака наша манифестација има хумантарни карактер. Први пут прикупљамо новчану помоћ за двоје деце – Николину Гутић и Косту Петковића, који болују од леукемије и заједно се лече. Стога позивамо све људе који су вољни да помогну, да донирају новац у хуманитарну кутију и подрже ово двоје малишана у њиховој борби.
И родитељи вртића „Споменак“ ће имати своју хуманитарну тезгу, где ће продавати разне рукотворине, такође за помоћ Кости и Николини.

Друга хуманитарна акција коју организујемо је прикупљање играчака, одеће, беби опреме и козметичких средстава, које ћемо донирати Црвеном крсту Војводине, са којим такође први пут сарађујемо. Ове ствари моћи ће се донирати на посебном штанду, обележеном називом ове организације, а они ће их поделити најугроженијим породицама.

Маме Новосађанке

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *