13. Serbia Fashion Week

Новосадска недеља моде  биће одржана на три локације у Новом Саду, од 9. до 14. октобра

У недељи моде новосадској публици представиће се домаћи и светски дизајнери, а организатори најављују највећи „Fashion Week“ до сада. Први пут у историји моде Србија има своју платформу на „Paris Fashion Week“-у, и на тај начин су постављени темељи за Србију и регион.

Организатори „Serbia Fashion Week-а“ су се јуче вратили из Париза, где су представљени бројни српски креатори, каже председница „SFW“ Светлана Хорват.

“ Пре свега желим да укажем на важност представљања српске моде  и српских дизајнера на ′Paris Fashion Week′-у што сматрам да је  прави подвиг“- додала је Светлана Хорват.

У оквиру недеље моде у „Привредној комори Војводине“ одржаће се четири панела на којима ће бити речи о значају синергије моде, привреде и туризма. У сарадњи са тржним центром „Променада“ биће приказани значајни брендови на нашем тржишту. Сан сваког дизајнера је да поред Милана посети и Париз који је престоница моде, каже дизајнер Немања Пантелић.

„Сви ћемо дати свој допринос како би ова недеља моде била најважнији догађај у регоиону“- додао је Пантелић

Локације на којима ће се одржавати програми и ревије су :Мастер центар Новосадског сајма, тржни центар „Променада“ и „Привредна комора Војводине“. Додела награда биће уприличена последњег дана „Serbia Fashion Week“-а у новосадском хотелу Шератон.

http://serbiafashionweek.com/program/

пише: Ј. Д.
фото: Жељко Савић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *