Шаролики музички новембар

Шаролики музички новембар

Уторак, 12. новембар, Синагога, 20х
Гала концерт оперске музике Висси д’арте
Учествују:
Уметнички ансамбл Министарства одбране „Станислав Бинички“
Диригент: Емануел Пласон
Солисти: Нино Лезава, сопран – Зураб Зурабишвили, тенор
Јасмина Трумбеташ Петровић, сопран – Александар Стаматовић, бас-баритон
Марија Јелић, сопран
На програму су најлепше оперске арије Пучинија и Вердија

Улазнице се продају у просторијама Музичке омладине Новог Сада (Католичка порта 2, тел. 021/452-344), радним данима од 8х до 14х, као и ОН-Лине: www.muzickaomladina.org. Цене улазница: 800,00 динара партер средина и и 600,00 динара партер са стране. Студенти, ђаци и пензионери имају попуст 50%.

Субота, 16. новембар, Синагога, 20х


ЗОРАН ПЕВА АРСЕНА
Словеначки певач и текстописац Зоран Предин долази у Нови Сад у склопу регионалне турнеје, након изласка 40. студијског издања „Зоран пева Арсена“. За овај албум Предин је као Арсенов пријатељ, колега и сродна поетска душа, из његовог шароликог опуса одабрао 12 песама. Ово изванредно дело настало је у сарадњи с Дамиром Кукурузовићем и пратећим бендом „Ђанго Гроуп“ с којима ће Зоран и наступити на најављеном концерту у Новом Саду.

Продаја улазница у књижари „Мала велика књига“ у холу Позоришта младих и на продајном месту ГИГС ТИX-а (Париски магазин, Краља Александра) и Он-лине www.muzickaomladina.org Цена карте: 1.600,00 динара

Четвртак, 28. новембар, Српско народно позориште, 20х
Амира Медуњанин & Војвођански симфонијски оркестар
Након изузетног успеха прошлогодишњег концерта, одржаног 14. децембра у Српском народном позоришту и на захтев бројних посетилаца, чувена етно дива и наш угледни оркестар приредиће публици још једно незаборавно вече севдалинки, обучених у савремено рухо захваљујући модерним оркестарским аранжманима оплемењеним и елементима других музичких праваца.

Концерт је Р А С П Р О Д А Т ! ! !

Субота, 30. новембар, Синагога, 20х
Пут кроз сан
Александар Дујин Оркестра
Гости концерта:
Новосадски камерни хор, диригент: Божидар Црњански и Невена Рељин, вокал
Програм: госпел, џез и филмска музика
Ово је први пут да наступам са својим оркестром и камерним хором, тако да је овај програм за мене велики изазов“. „Сигуран сам да ће и ове јесени публика уживати у прелепом звуку нових композиција које ћемо презентовати…На крају још да нагласим да је за мене клавир најдражи инструмент, али не постоји савршенији од вокала. А њих ће бити много…“ објашњава Дујин најављујући овај концерт.

Продаја улазница просторијама Музичке омладине Новог Сада (Католичка порта 2, тел. 021/452-344), радним данима од 8х до 14х, као и ОН-Лине: www.muzickaomladina.org. Цене улазница: 800,00 динара партер средина и и 600,00 динара партер са стране.

извор: МОНС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *