ЧАЈАНКА У АРЕНИ СИНЕПЛЕX ПОВОДОМ ФИЛМА МАЛЕ ЖЕНЕ

Чајанка и дружење за другарице, маме, ћерке, сестре… поводом филма „Мале жене“ биће одржано у четвртак, 23. јануара, са почетком у 19х у биоскопу Арена Синеплекс

Овај специјалан догађај доноси нам повратак у стара времена, када ће сваки посетилац моћи да ужива уз чај и колачиће са порукама неких од најзначајнијих жена света као и радионицу израде обележивача за књиге. Радионица почиње у 19 часова а новосадска премијера филма „Мале жене“ заказана је за 20 часова. Улазнице су у продаји.

Прича о четири младе жене, које се боре за сопствени животни пут, базирана на истоименом роману и класику, је вечна и безвременска. Четири сестре Мег, Џо, Ејми и Бет Марч упознајемо још као девојчице и тинејџерке које су у најосјетљивијим годинама остале да живе саме с мајком Марме, моралним стубом породице, док је њихов отац отишао да да свој допринос америчком Грађанском рату. Вредности које су у њих усађене у том периоду, па и раније, пратиће их целог живота, док ће свака од њих покушати да пронађе наћи своје место под сунцем.

Трејлер филма:https://www.youtube.com/watch?v=MYnZ0aMlKVI

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *