Хуманитарна “Трка за дечји осмех” у недељу у Каменичком парку

Традиционална хуманитарна „Трка за дечји осмех“, седма по реду, у организацији Високе пословне школе струковних студија, биће одржана у недељу, 8. марта у Каменичком парку. Старт трке је у 11 часова.

Као и сваке године, најављене су: Главна трка од 10 километара, Трка за све од четири километра, Штафетна трка од два километра и Трка за децу: за предшколце на 100, за основце до 4. разреда на 400 и основце до 8. разреда на 800 метара.

И ове године трка је хуманитарног карактера, а новац прикупљен од котизација ићи ће за Сигурну кућу Нови Сад и Свратиште за децу у Новом Саду.

Котизације за трку су 300 динара по детету. За трке од четири и 10 км износи 800 динара по учеснику, а за штафетну трку је 1.000 динара по особи. Пријаве за трке су отворене до четвртка у 22 часа, а на дан трке пријављивање неће бити могуће.

Пријаве се обављају искључиво путем сајта.

Право учешћа имају сви заинтересовани, који се осећају психофизички способним за овакав вид активности, док деца морају бити у пратњи родитеља, тренера или наставника.

„Трка за дечји осмех“ одржава се седму годину за редом, у организацији Високе пословне школе струковних студија и АК Апатин, отварање пријавног центра предвиђено је у недељу у 9 часова, дечје трке стартују у 10 часова, а главна почиње у 11 часова.

Све учеснике чекају медаље и дипломе.

Извор: novisad.com
Фото: pixabay

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *