ХУМАНИТАРНА ПРЕДСТАВА ВАТРОГАСНОГ ДРУШТВА

ВЕЛИКА ФРКА У МАЛОЈ ШУМИ

Хуманитарна представа „Велика фрка у малој шуми“у изведби чланова вартогасног подмлатка Добровољног ватрогасног друштва Петроварадин. Весела и поучна представа намењена је пре свега деци предшколског и основно школског узраста, али једнако интересантна и старијој публици.
Премијерно извођење је заказано за суботу, 21.12.2019. године у 18 х у Ватрогасном дому у Петроварадину, Павла Јуришића Штурма 2.
Улазнице ће се продавати по цени од 200 динара, а сва средства од продаје намењена су куповини новогодишњих пакетића који ће бити подељени деци Петроварадина у акцији Деда Мраз ватрогасац 30.12.2019.
Деда Мраз ватрогасац је традиционална акција Добровољног ватрогасног друштва Петроварадин у којој Деда Мраз у пратњи ирваса Рудолфа и помоћника, ватрогасаца, ватрогасним камионом обилази Петроварадин и дели најмлађим становницима пакетиће.
Представу су у потпуности осмислили и изводе је чланови ватрогасног подмлатка ДВД Петроварадин, деца старости од 3 до 12 година. Припрему и организацију представе су помогли познати новосадски глумац Емил Курцинак и балерина Ђина Сабо.
Будите и Ви део новогодишње чаролије. Помозите нам да прикупимо што више средстава и усрећимо што више деце током предстојећих празника.

фото: clipart-library.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *