Firma iz Novog Sada šije maske i besplatno ih deli građanima

NOVI SAD – Da humanost i dalje ne jenjava, primer je i jedna porodična firma iz Novog Sada koja se primarno bavi proizvodnjom garderobe, a sad su odlučili da pomognu građanima u ovim teškim vremenima tako što kroje i šiju pamučne maske. 

 Njihova humanitarna akcija sprovodi se uz pomoć organizacije „Čepom do osmeha“ posredstvom koje se maske besplatno dele građanima.
Do sada je uz pomoć donacije Aleksandra Mrđe podeljeno više od 3 hiljade maski raznim državnim institucijama, kurirskim službama i, naravno, građanima koji su javljali putem fejsbuk stranice ili, pak, organizaciji „Čepom do osmeha“.

Kako kaže Aleksandar Mrđa, trenutno nemaju mnogo posla, te su shvatili da je bolje da urade nešto korisno i tako pomognu ljudima kojima je to najpotrebnije.

Aleksandrovu humanost organizacija „Čepom do osmeha“ poznaje i od ranije, a besplatnih maski za građane biće i dalje, samo je potrebno pratiti fejsbuk stranicu „Čepom do osmeha“, kao i njihov instagram nalog. Među onima kojima su donirane maske je i  Radio-televizija Vojvodine.

izvor: RTV

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *