Фирма из Новог Сада шије маске и бесплатно их дели грађанима

НОВИ САД – Да хуманост и даље не јењава, пример је и једна породична фирма из Новог Сада која се примарно бави производњом гардеробе, а сад су одлучили да помогну грађанима у овим тешким временима тако што кроје и шију памучне маске. 

 Њихова хуманитарна акција спроводи се уз помоћ организације „Чепом до осмеха“ посредством које се маске бесплатно деле грађанима.
До сада је уз помоћ донације Александра Мрђе подељено више од 3 хиљаде маски разним државним институцијама, курирским службама и, наравно, грађанима који су јављали путем фејсбук странице или, пак, организацији „Чепом до осмеха“.

Како каже Александар Мрђа, тренутно немају много посла, те су схватили да је боље да ураде нешто корисно и тако помогну људима којима је то најпотребније.

Александрову хуманост организација „Чепом до осмеха“ познаје и од раније, а бесплатних маски за грађане биће и даље, само је потребно пратити фејсбук страницу „Чепом до осмеха“, као и њихов инстаграм налог. Међу онима којима су дониране маске је и  Радио-телевизија Војводине.

извор: РТВ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *