Финално вече Еуро Мјуза

Финално вече музичког наградног конкурса Еуро Мјуза у организацији Делегације ЕУ у Србији биће доступно свима вечерас од 19 сати на Фејсбук страници ЕУ у Србији, саопштили су организатори.

На конкурс, који је почео 20. маја, пристигло је 58 пријава талентованих младих уметника, а од њих се лајковима публике издвојило 10 финалиста.

Они ће изаћи на велику сцену и уживо наступити пред гледаоцима и жиријем, због великог интересовања, одлучено је да већи број музичара добије прилику за победу.

Организатори позивају своје гласаче да гласају за своје фаворите, и како кажу гарантују добар провод.

У финалној вечери ће наступити Тамара Пешић, Милица Костић, Немања Илић, Ана Вулетић, Софија Јовановић, Данило Антић, Ðорђе Војиновић, Ленка Стојшевић, Страхиња Милићевић, Ана Вујичић, Софија Перић, Бојана Радовановић, Ања Саковић и Сташа Јаћимовић.

Финално вече по много чему личиће на Песму Евровизије. Половину гласова даје публика путем анкете која ће бити активна на Facebook страници ЕУ у Србији, а другу половину стручни жири ког ће чинити: певачица Лена Ковачевић, певач и продуцент Марко Кон, млади Youtuber и певач Андрија Јовић и представник Делегације ЕУ у Србији Пол Анри Пресе.

Водитељи вечери биће познати радио водитељи Уна Сенић и Иван Миловановић, па очекујте занимљив програм.

Главне награде су ваучери у износу од 1000, 500 и 250 евра за набавку музичке опреме, а остали финалисти добиће утешне награде.

извор: ТАНЈУГ
фото: Pixabay

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *