Фадо и севдалинке у Синагоги

Не пропустите јединствену и чаробну комбинацију фада и севдалинке у суботу 8. фебруара у Синагоги.

ФАДОЛИНКА
МАЈА МИЛИНКОВИЋ, вокал

Адис Хатунић, гитара
Мирза Хатунић, гитара
Осман Абделмукарам, бас

Концерт почиње у 20,00 часова.

Улазница још увек има и могу се купити у Музичкој омладини Новог Сада (Католичка порта 2, тел. 021/452-344), радним данима од 8х до 14х, као и два сата пред почетак концерта на месту одржавања.
Цене: 800,00 динара партер са стране и 1.000,00 динара партер средина и галерија.

***
У уметности јединствене Маје Милинковић – вокалне интерпретаторке и композиторке, која живи и ствара на релацији Лисабон–Сарајево повезују се две земље и две музичке традиције. Њена баршунаста и упечатљива боја гласа допире право до срца слушалаца.
Пети студијски албум под називом Фадолинка Маје Милинковић, изашао је у мају 2019. године у Португалу, а у јуну и у Босни и Херцеговини. Реч је управо о необичном и занимљивом споју фада и севдалинке. Након Португала и Босне и Херцеговине, где је одушевио бројну публику и наишао на сјајне музичке критике, албум ће први пут чути и публика у Србији, у Новом Саду.

Мајина музика посебно прија љубитељима истинских, универзалних вредности, које никада не старе, а њена јединствена и емотивна интерпретација, као и снага, топлина и лепота гласа никога не остављају равнодушним.

извор: МОНС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *