У петак манифестација „Јелка са поруком за Детелинару“

Манифестација „Јелка са поруком за Детелинару“ одржаће се у петак, 20. децембра c почетком у 10 часова,  испред Робне куће на старој Детелинари, у улици Миленка Грчића 6а.

Том приликом деца и млади ће бити у прилици да дају свој глас и мишљење о свом крају у којем живе. Учествоваће пет вртића, две основне школе и једна средња школа.

Кићење јелки, сајам рукотворина и културно-спортских садржаја, такмичење у ношењу сламе, прављење украса са учитељицама, васпитачима, само су део планираног програма у којем ће сви моћи да учествују и на крају засаде јелке на осам локација на Детелинари.

На учесницима је и да одаберу и најлепше окићену јелку, која мора бити окићена рециклираним или природним материјалима. Идеја је да сваки украс мора да носи неку поруку, идеју за побољшањем изгледа зелених површина, поруку за побољшање свакодневног живота омладине, као и предлоге и идеје за реализацију пројеката који би популаризовали Детелинару, поручује Удружење грађана „Нови Сад“, које је организатор догађаја.

извор: 021.рс

фото: промо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *