СЕМАФОР КОД ЈОДНЕ БАЊЕ У РЕДОВНОМ РЕЖИМУ РАДА

Градска управа за грађевинско земљиште и инвестиције обавештава јавност да ће у понедељак, 10.08.2020. године, новопостављени семафор на раскрсници улица Футошке и Николе Тесле у 10 часова бити пуштен у редован рад, након што је био на жутом трептачу, што је уобичајена процедура да би се корисници навикли на новопостављену светлосну сигнализацију.

Основна потреба за постављањем семафора на овој раскрсници је омогућавање безбедног преласка пешака и бициклиста преко саобраћајнице са три саобраћајне траке по смеру, као и лакшег укључивања возила из Улице Николе Тесле у Футошку улицу. Како би се омогућио бољи проток саобраћаја, рад семафора биће усклађен са другим семафорима у Футошкој улици.

Поред постављања саобраћајне сигнализације, на предметној раскрсници извршени су и грађевински радови. На пешачким прелазима су усправни ивичњаци замењени упуштеним, а на бициклистичким стазама ивичњаци су укинути у потпуности.

Апелујемо на возаче да повећају опрезност и да додатно обрате пажњу на новопостављену саобраћајну сигнализацију у веома фреквентној Футошкој улици у Новом Саду.

извор, фото: Град Нови Сад

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *