Пуштен још један контингент улазница за велику ОПЕНС журку

Због великог интересовања за велику ОПЕНС журку, која ће бити одржана вечерас у Великој дворани Спенса, пуштен је још један контингент улазница за партер под називом „партер афтер 1.30х”.

Те улазнице омогућавају улазак искључиво после 1.30 часова, те организатори апелују на посетиоце да се тога и придржавају јер раније неће моћи да уђу.

Европска концертна атракција и глобално најуспешнији бенд са Балкана, Дубиоза колектив, предводиће програм ОПЕНС журке, чиме ће уз огроман набој позитивне енергије бити прослављена година младих у Новом Саду. Уз Дубиозу наступиће и британски продуцентски двојац „ОNE BIT“, који у Нови Сад доносе своје енергичне хитове, ““My Way” сa Noah Cyrus и “Between You and Me”” са Лоуис. На концерту организованом у име прославе године титуле Омладинске престонице Европе до раних јутарњих сати атмосферу ће довести до усијања и једна од најактуелнијих поп певачица домаће сцене, Бојана Вунтуришевић и хитмејкерка златног додира Сара Јо, те београдски двојац Divolly & Markward, као и новосадски рутс-реге хероји КИЛО КИЛО банда.

Током 2019. године ОПЕНС је постао синоним за нове прилике и могућности за енергију младих, а велика зимска ОПЕНС журка биће одржана управо у жељи да велики број покренутих пројеката постане и остане новосадска традиција.

ОПЕНС 2019

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *