Програми у Галерији Матице српске

У оквиру Сталне поставке Галерије Матице српске припремили смо за вас – собу за препуштање уметности. Удобно се сместите и препустите „Јужној вегетацији“ Петра Добровића уз мирис лаванде, благи ветар и звуке морских таласа и цврчака. Будите насамо с уметничким делом и разиграјте своје мисли и осећања, а сваке недеље очекује вас друго уметничко дело које ствара специфичну атмосферу.

У оквиру пратећег програма изложбе Инспирисани Италијом у петак 7. августа у 19.00 сати биће одржано предавање Ренесансни мислиоци и уметност, којем ће у складу с последњим препорукама моћи да присуствује највише 10 посетилаца. Вашу пријаву можете извршити путем линка https://forms.gle/5uJuVyuT7Wn6DDYF8 или телефона 021 4899017.

У суботу 8. августа у оквиру Породичног дана, са вашим најмилијима можете уживати у новој авантури за велике и мале. Овог пута очекује вас водич Новосадске уметничке приче уз помоћ којег на интерактиван и забаван начин можете истраживати уметничка дела која чувају и преносе приче о Новом Саду.

Више информација о програмима можете пронаћи на интернет страници ГМС http://www.galerijamaticesrpske.rs/ или на друштвеним мрежама @galerijamaticesrpske.

Галерија матице српске

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *