После онлајн фестивала следи кућни биоскоп: Сваког дана по један филм

Сваке недеље платформа ће бити допуњена са до 5 нових ексклузивних, код нас и веома често нигде у свету приказаних филмова.

Навика праћења филмова одавно је добила и своју онлине верзију, а у условима кућне изолације када је #ОСТАНИ КОД КУЋЕ најважнија порука за све, живот и квалитетно слободно време изван праве биоскопске сале постало је могуће надоместити кућним онлине биоскопом.

Овакав, оригиналан биоскоп, заживеће већ 11. априла на платформи у оквиру сајту MOJOFF.NET, одмах након завршетка првог Онлине филмског фестивала MOJOFF који ће уједно постати традиционалан, доносећи једном годишње ексклузивне филмске наслове са највећих светских фестивала, у онлине окружење.

Поред бесплатног Онлине Филмског Фестивала који приказује 65 јединствена филмска остварења и који ће и убудуће сваког дана имати један бесплатни филм актуелне светске продукције, од 11. априла на истој адреси MOJOFF.NET у Србији и региону ће по први пут путем MOJOFF  платформе – бити омогућен Премиум видео на захтев (ПВОД) као вид онлине решења у оквиру којег ће посетиоцима бити доступно сваке недеље мноштво премијерних, ексклузивних, награђиваних играних и документарних наслова светских кинематографија, као и дечијих синхронизованих филмова.

Почетна база платформе садржаће сва филмска остварења која се приказују на првом бесплатном Онлине филмском фестивалу MOJOFF, свих 65 филмова, а сваке недеље платформа ће бити допуњена са до 5 нових ексклузивних, код нас и веома често нигде у свету приказаних, филмова.

извор: Тарамоунт филмс, б92.нет
фото: деспоситосфотос

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *