Поклони за све даме на Ladies night  догађају у Синеплекс Променади

Инспирисана истинитим догађајима, драма „Независне“ нам доноси причу о такмичењу за Мис света на Ladies night  догађају у четвртак 8. октобра од 20 часова у биоскопу Синеплекс Променада. Улазнице су у продаји.

Поклоне за све даме припремили су Унитех и цвећара “Виридис”, а најсрећније даме ће од наших пријатеља добити престижне препарате за косу и прелепе букете, док ће их књижара Вулкан обрадовати интересантним насловима.

Најновији Ladies night догађај у биоскопу Синеплекс Променада на велико платно доноси нам сјајну Киру Најтли у главној улози. Филм „Независне“ је инспирисан истинитим догађајима из 1970. године, када се у Лондону одржало такмичење за Мис света, чији је домаћин био америчка легенда комедије Боб Хоуп.

У то време, такмичење за Мис света било је једно од најгледанијих – са преко 100 милиона гледалаца. Тврдећи да такмичење понижава жене, упадом на бину новоосновани Женски покрет за ослобођење стекао је славу преко ноћи, ометајући пренос такмичења уживо. Када се пренос наставио проглашење победнице изазвало је немир. Победница такмичења није била фавориткиња из Шведске него Мис Гренаде, прва црна жена која је постала Мис света. За неколико сати публика је постала сведок протеривања патријархата са бине, као и мењања западног идеала лепоте.

Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=Ktv3mjICqiI&feature=youtu.be

Улазнице за Ladies night догађај и филм ,,Независне” у продаји су на благајни биоскопа Синеплекс Променада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *