ОПЕНС журка – Дубиоза Колектив и Бојана Вунтуришевић

Европска концертна атракција и глобално најуспешнији бенд са Балкана, Дубиоза колектив, предводиће програм ОПЕНС журке, чиме ће уз огроман набој позитивне енергије бити прослављена година младих у Новом Саду! Уз Дубиозу наступиће и британски продуцентски двојац “ One Bit“, који у Нови Сад доносе своје енергичне хитове, ““My Way” са Noah Cyrus и “Between You and Me” сa Louis.

На концерту организованом у име прославе године титуле Омладинске престонице Европе до раних јутарњих сати атмосферу ће довести до усијања и једна од најактуелнијих поп певачица домаће сцене, Бојана Вунтуришевић и хитмејкерка златног додира Сара Јо, те београдски двојац „Divolly & Markward“, као и новосадски  хероји КИЛО КИЛО банда.

Нови Сад је у 2019. годину ушао са 365 дана за нове прилике и могућности за енергију младих, креативност и иновације које се пре свега виде кроз културни, политички, економски, друштвени живот Новог Сада и бројне омладинске програме.

Прослава ће, као и све активности ОПЕНС-а, бити бесплатна за све Новосађане, уз обавезну претходну регистрацију:http://bit.ly/OPENS_poklon_koncert

Више детаља: https://www.facebook.com/events/2764830026894868/

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *