ОДРЖАНА ДРУГА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА „МЕДИЈСКА МАПА ВОЈВОДИНЕ“

21.12.2019.odrzana prezentacija Medijske mape Vojvodine

У просторијама Друштва новинара Војводине у Новом Саду одржана је друга презентација „Медијске мапе Војводине“, на којој су презентовани подацио о свим медијима који делују на територијама општина: Бачка Паланка, Бач, Врбас и Бечеј. Иначе, „Медијска мапа Војводине“ је осмишљена као пројекат подржан од стране Градске управе за културу  Града Новог Сада, а која би прикупила све информације о електронским и штампаним медијима и интернет порталима регистрованим као медији који делују на подручју АП Војводине.

У првом пројектном циклусу прикупљени су подаци о медијима из општина Јужнобачког округа, па је осим наведених општина у претходном периоду сачињен регистар медија за општине : Жабаљ, Бачки Петровац и Нови Сад. Носиоци пројекта су Петар Кочић и проф. др Биљана Раатковић Његован.

На данашњој презентацији учествовали су и студенти Факултета техничких наука у Новом Саду, са модула Индустријски маркетинг и инжењерство медија, који су узели активно учешће у дискусији о стању медија у наведеним општинама.

фото: ТВ Арс Медија, Арс Академија

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *