НС Маркет СВЕ ЗА 10

Десети НС Маркет под слоганом „Све за 10“ биће одржан у суботу, 23. новембра 2019. године, од 11 до 19 часова,
у простору Културне станице „Еђшег“ (улица Антона Чехова 4)

Новембар је период у години када се налазимо на прекретници свемогуће јесени и празничне зиме, када дух празновања и прослава почиње да нас обузима. Сада је право време да почнете да мислите и о божићним и новогодишњим поклонима, а и славским, што да не.
Јубиларни Десети НС Маркет понудиће Новосађанкама, Новосађанима и свима који те суботе буду у Новом Саду најлепше боје, најбогатије укусе, најуникатније креације. Са сигурношћу тврдимо да је то право место на којем ћете пронаћи савршен поклон за Вас и Вама драге људе.

У КС „Еђшег“ у суботу, 23. новембра посетиоци ће моћи да набаве ручно рађене производе од дрвета, текстила, метала, коже, стакла, да дегустирају домаћу храну и пиће са пољопривредних газдинстава, да се препусте чарима природне козметике…

Посетиоци и излагачи ће уживати у музици нашег ди- џеј   Јована, а јубиларно дружење обогатиће и „ПОП ХОР РАДИО“.
Хор постоји од 2016. године, а њиме руководи Душица Стојковић. Изводе углавном стране и домаће поп хитове, а све чешће су део разних манифестација у нашем граду. Имају око педесет чланова, међу којима доминирају жене разних генерација, али су веома добродошли и мушки певачи. Међу члановима налазе се домаћице, правници, фризери, конобари, здравствени радници… Иако је хор аматерски, веома је добро организован, а њихови наступи су увек запажени.
Као и увек, бираћемо Нај штанд, а поводом јубиларног догађаја обезбедили смо поклон изненађења и за излагаче и за публику. Захвалићемо се свима који су допринели да стигнемо до нашег десетог издања.

„За ових 10 маркета преко 300 излагача је прошло кроз наше догађаје. Имали смо још 6 додатних програма (радионица, округлих столова и гостујућих наступа) поред промотивно продајних догађаја.
На сваком од 10 маркета организовали смо пратеће програме: кративне и едукативне радионице, наступе новосадских музичара, различите анимације за публику.“-рекла је Марија Срдић, организаторка НС маркета.

Драги Новосађани и сви који будете у Новом Саду у суботу, 23. новембра, добродошли сте на нови сусрет са малим произвођачима, занатлијама, креативцима и иноваторима!

(извор и фото- НС маркет тим)

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *