NOVOGODIŠNJI GALA KONCERT 

Za kraj godine uvek se trudimo da našim sugrađanima priredimo drugačije, atraktivnije koncerte, a u skladu sa svečanom atmosferom novogodišnjih praznika. Zbog programa nešto popularnijeg tipa, što nikako ne umanjuje njihov kvalitet, i duge tradicije, naši novogodišnji gala koncerti uvek privlače veliki broj posetilaca i omiljeni su kod publike.

Nedelja, 22. decembar 2019, Srpsko narodno pozorište, 20h

I ovaj put najavljujemo nešto posebno:
MYRTILL MICHELLER & VOJVOĐANSKI SIMFONIJSKI ORKESTAR
LA VIE EN ROS – Novogodišnji gala koncert
Dirigent: DŽIJAN EMIN
Veče francuskih šansona

*Ulaznice od danas u prodaji na blagajni Srpskog narodnog pozorišta (Pozorišni trg 1, tel. 021/520-091), radnim danima od 10h i subotom od 14h, do početka predstava i on line na:https://prodaja.snp.org.rs/sr/site/index
Cene karata: 2.000,00 dinara parter i 1.600,00 dinara balkon

***
Višestruko nagrađivana džez pevačica iz Mađarske, koja peva pođednako savršeno na više jezika – MYRTILL MICHELLER će se prvi put predstaviti našoj publici izvođenjem mahom francuskih šansona, gde su neizostavne i pesme čuvene Edit Pjaf Edit Pjaf La vie en rose, L’hymne a l’amour, Milord, Non, je ne regrette rien, Padam, Padam i mnoge druge. Nezaboravne melodije slušaćemo u specijalnim aranžmanima u izvođenju MYRTILL i Vojvođanskog simfonijskog orkestra, koje je napravio ugledni makedonski umetnik Džijan Emin, koji će i dirigovati koncertom.
Više o izvođačima na: http://www.muzickaomladina.org/?event=la-vie-en-rose-novogodisnji-gala-koncert&event_date=2019-12-22

Novogodišnji gala koncert deo je ciklusa Božićno-novogodišnji koncerti u organizaciji Muzičke omladine Novog Sada, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.

izvor: MONS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *