НОВОГОДИШЊИ ГАЛА КОНЦЕРТ 

За крај године увек се трудимо да нашим суграђанима приредимо другачије, атрактивније концерте, а у складу са свечаном атмосфером новогодишњих празника. Због програма нешто популарнијег типа, што никако не умањује њихов квалитет, и дуге традиције, наши новогодишњи гала концерти увек привлаче велики број посетилаца и омиљени су код публике.

Недеља, 22. децембар 2019, Српско народно позориште, 20х

И овај пут најављујемо нешто посебно:
MYRTILL MICHELLER & ВОЈВОЂАНСКИ СИМФОНИЈСКИ ОРКЕСТАР
LA VIE EN ROS – Новогодишњи гала концерт
Диригент: ЏИЈАН ЕМИН
Вече француских шансона

*Улазнице од данас у продаји на благајни Српског народног позоришта (Позоришни трг 1, тел. 021/520-091), радним данима од 10х и суботом од 14х, до почетка представа и он лине на:https://prodaja.snp.org.rs/sr/site/index
Цене карата: 2.000,00 динара партер и 1.600,00 динара балкон

***
Вишеструко награђивана џез певачица из Мађарске, која пева пођеднако савршено на више језика – MYRTILL MICHELLER ће се први пут представити нашој публици извођењем махом француских шансона, где су неизоставне и песме чувене Едит Пјаф Edit Pjaf La vie en rose, L’hymne a l’amour, Milord, Non, je ne regrette rien, Padam, Padam и многе друге. Незаборавне мелодије слушаћемо у специјалним аранжманима у извођењу MYRTILL и Војвођанског симфонијског оркестра, које је направио угледни македонски уметник Џијан Емин, који ће и дириговати концертом.
Више о извођачима на: http://www.muzickaomladina.org/?event=la-vie-en-rose-novogodisnji-gala-koncert&event_date=2019-12-22

Новогодишњи гала концерт део је циклуса Божићно-новогодишњи концерти у организацији Музичке омладине Новог Сада, а под покровитељством Града Новог Сада.

извор: МОНС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *