Нови Сад 2021: Због коронавируса обустављени конкурси

НОВИ САД – Сви јавни конкурси у култури планирани у оквиру пројекта „Нови Сад 2021– Европска престоница културе“ се обустављају у складу са одлуком о ванредном стању на територији Републике Србије.

Узроковани вирусом COVID 19, а наредбом Градског штаба за ванредне ситуације, обустављају се и све радње и активности на спровођењу јавних конкурса и јавних позива за финансирање или суфинансирање програма и пројеката, из средстава буџета и других извора финансирања, од стране Фондације „Нови Сад 2021 – Европске престоница културе“.

Међу њима су Конкурс из области издаваштва и преводилаштва који је претходно расписан, конкурси у оквиру међународне сарадње, као и реализација пројеката у оквиру конкурса „Нова места – Микрогрантинг“, али и конкурси чије је расписивање било у плану, а које можете видети у табели коју вам шаљемо у телу мејла и у документу.

У складу са одлукама надлежних, кад ситуација то буде дозвољавала, конкурси ће бити расписани, о чему ће обавештење благовремено бити објављено на званичном сајту „Нови Сад 2021 – Европска престоница културе“ и на друштвеним мрежама.

извор, фото: Фондација Нови Сад 2021

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *