ИСТИНИТА ПРИЧА О ХРАБРИМ ЖЕНАМА НА“ LADIES NIGHT“ ДОГАЂАЈУ

Истинита прича о храбрим женама које су свргнуле са трона најмоћнијег човека америчке телевизије, очекује нас на „Ladies night „догађају, у четвртак 26. децембра од 20 часова у биоскопу Синеплекс Променада уз филм ,,Оне су бомбе”. Карте су у продаји. Поклони за сваког посетиоца, коктел добродошлице и сјајан провод 26. децембра
У четвртак, 26. децембра на „Ladies night“ догађају немојте пропустити оскаровке Никол Кидман и Шарлиз Терон и номиновану за награду Оскар Марго Роби у причи о неславној репутацији главног човека телевизије „FOX News“, Роџера Алиеса који је годинама без последица сексуално напаствовао жене које су радиле за ову телевиијску кућу. Поднеле су оптужбе за сексуално узнемиравање, а у замену за тишину понуђена им је велика свота новца – оно што је кренуло из тишине постала је права бомба.
Истинита прича која ће вас оставити без даха, прави је повод да окупите другарице и уживате у вечери уз коктел добродошлице и поклоне у биоскопу Синеплекс Променада. За потпуно уживање у вечери за даме, припремили смо поклон магазине Стори и Глориа за сваког посетиоца, четири ваучера за салон лепоте „Loft Parrucchieri by Petar Kostić“ и два вредна поклона престижног бренда Алтер Его које дарује Унитех.
Сјајна забава уз незабораван филм очекује вас у четвртак 26. децембра. Обезбедите најбоља места на време. Карте су у продаји.

Трејлер филма: https://youtu.be/E3yirvTkMjA

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *