ЕXIT 2.0 почиње нову еру уз велику прославу 20. рођендана

Након овогодишњег, по бројним параметрима и свог најуспешнијег издања досад,EXIT фестивал идуће године, од 9. до 12. јула прославиће јубиларни, 20. рођендан! Петроварадинска тврђава наредног јула биће у центру пажње светске музичке јавности, на којој ће се на преко 40 бина и зона окупити неки од најзначајнијих музичких звезда данашњице, али и неколико одабраних ,EXIT извођача из претходне две деценије, чији су наступи заувек постали нераздвојан део историје фестивала. Под симболичним слоганом ,EXIT 2.0, фестивал означава почетак своје нове ере, којим најављује бројне иновације у свим областима свог деловања. „Цео ,EXIT тим, као и бројни наши пријатељи и сарадници, решен је да надмаши чак и претходне рекордне године за нама, како би управо идућа донела досад најбоље издање и један нови ,EXIT, спреман за наредних двадесет година!“ изјавио је овим поводом Душан Ковачевић, оснивач фестивала.

EXIT 2.0 – Celebrating 20 Years in Unity:https://youtu.be/e5Kl5-DuPyw

Предстојеће фестивалско издање, као и пратећа кампања, славиће јединство наизглед сасвим различитих фанова EXITA, од панкера и металаца до репера и рејвера, преко домаће публике из свих крајева региона, па све до оних који прелазе и целе океане да би стигли у Нови Сад и тако потврдили зашто је популарни британски часопис  Диџеј Маг рекао да је ЕXИТ „више од фестивала и више од бренда, један покрет и култура за себе“.

Уз објаву датума, заказан је и старт продаје улазницаза петак, 22. новембар, тачно у подне, када ће изузетно ограничен број улазница бити доступан по поклон цени од 5.990 динара, што је уштеда од чак 60% у односу на њихов финални износ! Прве улазнице се сваке године распродају за свега пар сати, а њихова следећа цена биће аутоматски подигнута након што најбржи разграбе овај први контигент. Улазнице у Србији продаваће се путем сајта www.exitfest.org, као и на благајнама продајне мреже Gigs Tix, где ће већ традиционално највернији фанови неколико сати раније заузети своје место у реду како би стигли до улазница по повлашћеној цени.

Први извођачи за ЕXIТ, али и за остале фестивале у организацији ЕXIТ тима, као што су Sea Star у Умагу, Revolution у Темишвару и Sea Dance у Будви, биће објављени ускоро. Сви љубитељи фестивала могу да очекују неке од најактуелнијих извођача светске музичке сцене у комбинацији са провереним именима, уз изузетно велику разноликост музичких жанрова, по чему је ЕXIТ чувен на светској фестивалској сцени.

извор: PS EXIT

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *