Ер Србија 21.маја поново лети за Франкфурт и Цирих

Летовима за Франкфурт и Цирих 21. маја Ер Србија почиње да обнавља редован путнички саобраћај, речено је Танјугу у националној авиокомпанији Србије.

Српски авиопревозник летеће од идуће недеље и за Лондон и за Беч, чиме ће бити настављено повезивање Београда са градовима у Европи.

„Све је спремно, од идуће недеље наши авиони поново обнављају редован путнички саобраћај ка Лондону, Бечу, Цириху и Франкфурту“, рекао је Танјугу Никола Вукомановић из Ер Србије.

Каже да ће број недељних летова зависити од потражње путника, али и од ограничења регулаторних органа у земљама до којих Ер Србија лети.

„Истовремено радимо и на обнављању регионалних линија и до краја дана или сутра биће познато до којих градова у региону ћемо летети“, навео је Вукомановић.

Захвалио је путницима на разумевању и стрпљењу и додао да имају у Ер Србији велики број позива, као и да контакт центар компаније покушава да одговори на све упите, било да је реч о промени датума дестинације или о коришћењу ваучера које су добили за отказане летове у претходном периоду.

Вукомановић додаје да путници могу да сазнају ред летења и број полазака на сајту Ер Србије, као и на друштвеним мрежама.

извор: ТАНЈУГ
фото: EPA-EFE (Andrej Cukic)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *