EPS moli građane da sami očitaju svoja brojila zaključno sa 1. aprilom

„Elektroprivreda Srbije“ javlja da će u toku vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, uložiti maksimalne napore da, u okviru redovnih aktivnosti, očita brojila svih kupaca, poštujući sve mere zaštite.

Da bi se smanjila mogućnost kontakta i dodatno zaštitilo zdravlje građana, „Elektroprivreda Srbije“ moli sve kupce da zaključno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte. Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila, pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili putem mejla, slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mejl adrese prema lokaciji brojila.

Adrese za distributivna područja:
• za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs
• za područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs

EPS, kao društveno odgovorna kompanija, moli kupce da iskoriste ovu mogućnosti i jave očitano stanje brojila, čime će se dodatno osigurati tačnost i ispravnost računa.

– Apelujemo na sve građane da budu odgovorni i striktno poštuju mere države donete zarad sprečavanja širenja korona virusa. Sve aktivnosti „Elektroprivrede Srbije“ usmerene su tako da su i u ovim vanrednim okolnostima obezbeđeni stabilna proizvodnja i nesmetano snabdevanje električnom energijom za privredu i građane Srbije – navodi se u saopštenju ove kompanije.

izvor: mojnovisad.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *