ЕПС моли грађане да сами очитају своја бројила закључно са 1. априлом

„Електропривреда Србије“ јавља да ће у току ванредног стања због епидемије корона вируса, уложити максималне напоре да, у оквиру редовних активности, очита бројила свих купаца, поштујући све мере заштите.

Да би се смањила могућност контакта и додатно заштитило здравље грађана, „Електропривреда Србије“ моли све купце да закључно са 1. априлом очитају стање на свом мерном уређају и да истакну стање бројила и датум очитавања на видном месту на улазу у своје објекте. Поред тога, могу у наредним данима да јаве стање са бројила, позивом на број телефона који је одштампан на рачуну, или путем мејла, слањем података (име и презиме, адреса, ЕД број и стање на бројилу, датум очитавања) на мејл адресе према локацији бројила.

Адресе за дистрибутивна подручја:
• за подручје Војводине prijavastanja.ev@eps.rs
• за подручје Београда је info.centar@epsdistribucija.rs

ЕПС, као друштвено одговорна компанија, моли купце да искористе ову могућности и јаве очитано стање бројила, чиме ће се додатно осигурати тачност и исправност рачуна.

– Апелујемо на све грађане да буду одговорни и стриктно поштују мере државе донете зарад спречавања ширења корона вируса. Све активности „Електропривреде Србије“ усмерене су тако да су и у овим ванредним околностима обезбеђени стабилна производња и несметано снабдевање електричном енергијом за привреду и грађане Србије – наводи се у саопштењу ове компаније.

извор: mojnovisad.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *