„Дунавски НС Маркет“ 27. и 28. јуна на Рибарском острву

Након неколико месеци борбе са изазовима пандемије, „НС Маркет“ покреће нови циклус дружења Новосађана са креативцима, занатлијама, малим произвођачима и уметницима.

Први „Дунавски НС Маркет“ ће се одржати 27. и 28. јуна (субота и недеља), од 11 до 21 сат, на Рибарском острву, омиљеном месту за одмор и дружење  Новосађана.

Организатори подсећају да се Рибарско острво налази три километра од центра града. Због богате вегетације, на овом познатом месту за одмор је дању дебела хладовина и пријатна тишина, а мириси специјалитета из ресторана позивају на уживања.

– Тринаесто дружење у организацији „НС Маркета“ биће по први пут на отвореном крај Дунава, у пријатној и лепо уређеној башти Гастро бара „Берта“, који је наш нови партнер у реализацији догађаја. Одлично је позициониран на Рибарском острву, а њихово двориште у сваком тренутку може да прими неколико стотина посетилаца – наводе организатори ове занимљиве манифестације.

Сви који су навикли на ручно рађене производе, природну козметику, атрактивне аксесоаре, домаћу храну са војвођанских газдинстава, имаће прилику да набаве све оно што им је у протеклих неколико месеци недостајало.

– Нашим излагачима омогућићемо оптималне услове за представљање и продају производа, а за посетиоце приређујемо забавни и музички програм, едукативне радионице и поклоне – поручују из „НС Маркета“.

Организатори излагачима нуде атрактиван простор, комплетну логистичку подршку која прати догађаје ове врсте, презентацију производа и услуга на друштвеним мрежама а, пре свега, позитивну енергију.

– Нудимо добру енергију коју на „НС Маркету“ стварамо и делимо – поручују

ПОЗИВ ЗА ИЗЛАГАЧЕ: Заинтересовани излагачи своје пријаве могу слати на имејл адресу новосадскимаркет@нсмаркет.рс или путем телефона 060 533 55 07. Документи за пријаву и информисање су доступни и на страници  http://www.nsmarket.rs
Период раних пријава траје до 15. јуна 2020. У том периоду цене закупа излагачког простора биће ниже.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *