ГЛУМЦИ ФИЛМА ХОТЕЛ БЕОГРАД ПРЕД ПУБЛИКОМ СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДЕ

Специјална пројекција најновијег филма Милоша Биковића ,,Хотел Београд” биће одржана у биоскопу Синеплекс Променада у среду, 11. марта, са почетком у 20:30 часова, након које ће се гостима биоскопа поклонити главни актери ове комедије. Због великог интересовања, у продају су пуштене и улазнице за пројекцију у 20:45х након које ће посетиоци имати прилику да се на кратко друже са глумцима, фотографишу и узму аутограме. Улазнице су у продаји на благајни биоскопа.
Романтична бајка која ће вас насмејати до суза и одвести на неку другу планету, као и незаборавно дружење са омиљеним глумцима заказано је за среду 11. март, у биоскопу Синеплекс Променада.
Павле је богати наследник и власник престижног хотела ,,Београд”, познат по својим бурним изласцима и раскалашном начину живота. Када се у тај свет умешају београдска мафија, луда невеста, стара љубав и необична фамилија, његов лагодан живот се претвара у авантуру где је све могуће.
У главним улогама нашли су се Милош Биковић, Дијана Пожарскаја, Борис Дергаћов, Миодраг Радоњић, Љубомир Бандовић, Јелисавета Теодосић, Срђан Жика Тодоровић и Александра Кузенкина.
Филм је на неки начин наставак чувене руске серије ,,Хотел Елеон” која су са великом пажњом пратили гледаоци у нашој земљи и која је придобила наклоност бројне публике и позитивне критике.
Улазнице за обе специјалне пројекције филма ,,Хотел Београд” у продаји су на благајни биоскопа Синеплекс Променада и онлине за чланове лојалти клуба.

Трејлер филма ,,Хотел Београд” – https://www.youtube.com/watch?v=CNNOLoUvX8g

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *