БУЂЕЊЕ НА НС МАРКЕТУ

Дванаести НС Маркет под слоганом „Буђење“ биће одржан у суботу, 7. марта 2020. године, од 11 до 19 часова,
у простору Културне станице „Еђшег“ (улица Антона Чехова 4)

НС маркет започиње циклус дружења у 2020. години, у суботу, 7. марта у Културној станици „Еђшег“. Под слоганом „Буђење“ најављујемо нове, пролећне производе и акције наших излагача и сарадника. Дванаести НС маркет биће право место да обогатимо своје тело, животни простор и душу најлепшом природном козметиком, хeнд маде аксесоарима и уникатним производима. А биће нешто и за љубитеље правог, здравог залогаја.

У КС „Еђшег“ посетиоци ће моћи да набаве ручно рађене производе од дрвета, текстила, метала, коже, стакла, да дегустирају домаћу храну и пиће са пољопривредних газдинстава, да се препусте чарима природне козметике и благодетима етарских уља… А уколико још нисте одабрали поклоне за важне празнике и у марту, 12. НС маркет је права прилика да то учините.

Стални излагачи НС Маркета, „Natura Oleum – essential oils i Mon Cacao“ козметика приредиће радионицу справљања природне од 12 до 14 часова у Малој сали. Сви посетиоци заинтересовани за свежу козметику од најбољих етарских уља имаће прилике да се упознају са начином справљања и њеним благодетима. Учешће на радионици је бесплатно.

Посетиоци и излагачи ће уживати у доброј атмосфери и музици за коју ће се побринути наш Ди џеј Јован.

Као и увек, бираћемо Нај штанд, а обезбедили смо поклоне и за излагаче и за публику.

На хуманитарној тезги поново ће производе излагати „Пет Маркет 021“, који помаже животињама које немају дом. На њиховом штанду ће бити изложени различити хенд маде и предмети рађени декупаж техником, а сав новац биће упућен директно лечењу, храњену и збрињавању уличних, односно напуштених, животиња.

Драги Новосађани и сви који будете у Новом Саду у суботу, 7. марта, добродошли сте на нови сусрет са малим произвођачима, занатлијама, креативцима и иноваторима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *